Ultra čokoládové, nahoře křupavé, vevnitř vláčné. A jednoduché. Doháje :D
INGREDIENCE:
- 200g čokolády (hořká na vaření je nejlepší)
- 125g másla
- 2 vejce
- 125g cukru
- lžička prdopeče
- 40g hladké mouky
- špetka soli
POSTUP:
- 125g másla a 200g čokolády rozpustím ve vodní lázní (a nebo v mikrovlnce, ale opatrně, spálená čokoláda smrdí fakt strašně)
- v jiné míse si ušlehám 2 vejce do pěny, přidám 125g cukru a šlehám než se rozpustí
- smíchám obě hmoty, přidám 40g hladké mouky, špetku soli pro zvýraznění chutě a lžičku prdopeče
- na troubě nastavím horký vzduch (jinak se neudělá křupavý povrch) a peču na 160°C 30-35 min
- brownies chutnají nejlíp odležené přes noc v ledničce. Pokud se ale nesežerou dřív, což je dost pravděpodobné...

Do druhyho dne...scifi
OdpovědětVymazat:D musíš to dobře schovat do ledničky. Takticky zakrýt
Vymazat